DU VET HAVSDJUPEN

PUBLIKRÖSTER:
“Jag vill inte landa”
“Som en perfekt dagdröm”
“Magiskt”
“Den största scenkonstupplevelsen jag haft i hela mitt liv”
”Det absolut bästa just nu och kanske ever”
”… helt knockad av den här fantastiska upplevelsen som hamnar bland mina toppscenkonsthändelser. Alla teatrar/scener borde ta in denna pärla som gästspel på en gång!!!”
”Magisk upplevelse. Skön och vilsam och stor”

”Allt blir betydelsebärande. Vare sig det är ett ditplacerat blått isblock eller ett förbiblåsande kolapapper. Det är också det som gör mig till en sådan soundwalk sucker. Det finns liksom inga gränser för var föreställningen börjar och slutar. Alla är medagerande i Gloria och Fridas drama, vare sig de vill eller ej. Vi är Glorias och Fridas nu. De kontrollerar inte bara vår andning utan också vår reception. Vi är en del av deras flickrumskonspiration.”
Expressen, Anna Håkansson

Ur programbladet:
Att vara tonårsflicka är att begränsas fysiskt, psykiskt, socialt, ekonomiskt, medicinskt, juridiskt, arkitektoniskt, känslomässigt, rumsligt, sexuellt, kulturellt, politiskt, tidsmässigt och konstnärligt. Det är samtidigt att vara helt och hållet gränslös i förhållande till allt detta. I bristerna finns potentialerna, i sårbarheten finns kärleken, i mellanrummen kan saker hända. Vi vill ge den här föreställningen till dig som är, har varit, kommer att bli eller önskar att du var en tonårsflicka. Ni andra kan lyssna.

AnnaJosefine.tunnel
Foto: Jonas Jörneberg

På: UngaTur
Regi: Anne Jonsson (medregissör Aurelia LeHuche)
Ljuddesign: Patrik Patsy Lassbo
Medverkande: Josefin Larson Olin och Anna Wadström
Scenograf: Rebecka Holmström

DU VET HAVSDJUPEN är en vandringsföreställning, specifikt skapad för Kärrtorp i Stockholm Den börjar och slutar i scenrummet, men utspelar sig i övrigt utomhus. Publiken får hörlurar och ljudspelare och leds sedan runt av ljudinstruktioner, skådespelare och en publikvärd. Alla repliker är inspelade och hörs i hörlurarna.

På ljuddesignern Patsy Lassbos Soundcloudsida kan du lyssna på utdrag från föreställningen.