JUST NU:

arbetar jag som dramaturg på ung scen/öst, men är tjänstledig under hösten 2018. Jag arbetar med research för en kommande rörelsebaserad föreställning för förskolebarn, och för en pjäs för högstadiet.

DU VET HAVSDJUPEN som jag skrev och samskapade med Anne Jonsson 2015, spelades på London Festival of Architecture i juni, i samarbete med White arkitekter. Läs mer om projektet här, här och här.

NÄR KNOPPAR BRISTER, som jag har skrivit för ung scen/öst, publicerades i sin helhet i Teatertidningen nr 1 2018. Intervjun med mig, om pjäsen och om mitt skrivande, går att läsa här.
   Föreställningen turnerade under hela våren, i regi av Anne Jonsson. Läs NT:s recension här, och läs Folkbladets intervju med mig och Anne här.

Min pjäs UT MED TIDEN, för lågstadiet om tristess, lek och olikhet, fortsätter att turnera med 4:e teatern, i regi av Cilla Thorell.

Tillsammans med Anne Jonsson har jag gjort idékonceptet för BETWEEN, en hörlursbaserad föreställning som Unga Tur spelar under hösten 2018. Läs mer om föreställningen här.

Min performancegrupp UNIVERSALSKÖTE fortsätter att utforska femininiteter och sinnligheter. Våra salonger dyker upp här och där, senast på WISP:s Feministisk Scenkonstsamling.

 

mitt cv:

finns här.

grannyselfie